molnbloggen.com

för att cloud är så mycket mer än moln!

Blocka den 27 mars i din kalender!

| Inga kommentarer

Vi avslutade året med två riktigt bra evenemang, där det ena handlade om hur du kan använda en öppen, framåtlutad och mogen portallösning för att samla alla dina cloud-affärer, och det andra om hur du hjälper dina kunder att ta steget till Microsoft 365.

Om du missade evenemanget ”Utveckla dina Cloud affärer med ArrowSphere” i november, har du nu chansen att stilla din nyfikenhet. I korthet kretsar budskapet under denna halvdag helt och hållet kring hur du som partner till Arrow kan utöka ditt erbjudande med fler relevanta tjänster, dra nytta av våra magiskt kompetenta tekniker och samtidigt minska bördan av att hantera fakturor en gång i månaden.

I denna förfinade version av vårt evenemang vill vi ändra konceptet och istället vinkla det mot något som liknar en paneldiskussion. Vi själva kommer att presentera lösningarna och våra leverantörer deltar på plats för att svara på frågor och ta diskussionen vidare med er.

Vi tror att det bjuder in till mer dialog med er som kommer. Det viktigaste är ju trots allt att ni får ut något av evenemanget och att vi kan väcka idéer och tankar hos er. Ett partnerskap handlar ju trots allt om ett tagande och ett givande samt en konstant dialog för att hela tiden förbättra förhållandet.

Under de timmar som vi får äran att stå på scen framför er, kommer vi att beröra tjänster från en mängd leverantörer som alla finns samlade i ArrowSphere på ett eller annat sätt.

  • Citrix
  • Commvault
  • IBM
  • Microsoft
  • Oracle
  • Symantec
  • Veeam
  • Veritas

Fokus ligger dock på ökad nytta eller funktionalitet hos kunden, enklare administration för er som partner, och ett riktigt robust stöd från oss på Arrow, oavsett om det gäller licensiering, digitalisering, infrastrukturdesign eller tekniskt stöd.

Vi ses den 27 mars hos oss i Kista. Anmäl dig här redan idag. Strunta i att fråga chefen om du får gå; just do it!

Martin Svennberg

Författare: Martin Svennberg

Licensspecialist inom allt som rör moln; volymlicensavtal, hosting och publika molnlösningar.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.