molnbloggen.com

för att cloud är så mycket mer än moln!

Förändringar på Molnbloggen.com

| Inga kommentarer

Som ni säkert har märkt under senare tid, har det skett en del förändringar här på bloggen. Anledningarna är flera; bland annat har jag bytt arbetsgivare och eftersom en del av texterna skrivits av mina före detta medarbetare, har vi valt att ta bort dem för att inläggen ska kunna leva vidare på ett annat ställe.

Molnbloggen med sitt nya inre kommer att fokusera på artiklar, tankar och inlägg som kretsar kring det jag upplever som viktigt i dagens hybrida IT-värld. Givetvis kommer tjänster och produkter som min nuvarande arbetsgivare distribuerar synas här i form av lösningar och idéer, men inte ur ett sälj/kräng-perspektiv utan snarare som tips som jag vill dela med mig.

Jag kommer även att fortsätta att dela med mig av dokumentation och lösningar som jag själv skapat, både för att underlätta för er, men även för att jag ska ha ett ställe där jag samlar mitt arbete. Du kommer att få njuta av allt från guider i hur man blir SPLA-partner, hur man hittar viktig information som behövs för supportärenden, men även eventuella nyförälskelser som jag finner i nya tjänster från andra leverantörer än Microsoft.

Jag hoppas att du kommer att fortsätta att trivas på bloggen och hitta svar på dina frågor. Min förhoppning är att alla ska kunna ta del av kunskap och lösningar för att nå framgång bland molnen, i licensdjungeln och hemma i datahallen!

//Martin

Martin Svennberg

Författare: Martin Svennberg

Licensspecialist inom allt som rör moln; volymlicensavtal, hosting och publika molnlösningar.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.