molnbloggen.com

för att cloud är så mycket mer än moln!

Vi välkomnar en medhjälpare till bloggen

| 2 kommentarer

Ni som har pratat eller på annat sätt kommunicerat till mig, har nog inte undgått att märka att jag tycker om att prata länge och väl om molnet. Hur små eller stora som utmaningarna eller era scenarios är så vill jag grotta ned mig och komma på ett bra svar eller en bra lösning. Det här arbetssättet är något som jag tycker genomsyrar hela vår licensavdelning och folket runtomkring oss.
Nackdelen med att alltid vilja leverera mervärde till er, våra partners, är såklart att jag inte riktigt hinner med allt som jag vill göra. Oktober månad har varit minst sagt intensiv och därför gläds jag nu åt det faktum att en kollega har visat intresse för att ”stödblogga” om Microsofts moln.
Många av er känner säkert redan till honom efter många och långa samtal om Office, Office 365 eller Microsoft Azure och i och med sitt första inlägg i bloggen så får jag också på att passa Michael Bengtsson välkommen till min lilla molnfamilj! 🙂
Michaels första inlägg kommer om några minuter och handlar om den hett efterlängtade funktionen Shared Computer Activation – aktiveringsmetoden som gör att ni slipper volymlicensen i era RDS lösningar med Office 365!

Martin Svennberg

Författare: Martin Svennberg

Licensspecialist inom allt som rör moln; volymlicensavtal, hosting och publika molnlösningar.

2 kommentarer

  1. Michael Bengtsson

    Man bockar och bugar 🙂

  2. Härligt! 🙂

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.